Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa henkilökohtaista tietoa hyvinvoinnistasi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu sykevälivaihteluun (HRV) ja fysiologiaan. Hyvinvointianalyysin avulla saadaan yksilöllistä tietoa elämäntapojen vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen esimerkiksi tunnistamalla stressitekijät, mittaamalla palautumisen riittävyyttä, määrittelemällä unen laadun ja fyysisen aktiivisuuden vaikutukset terveydelle ja fyysiselle kunnolle.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla pystytään luotettavasti ja konkreettisesti seuraamaan elimistön kuormituksen ja levon tasapainoa. Stressiä ja voimavaroja voidaan analysoida mittauksen jälkeisestä raportista, jonka avulla saadaan selville esiintyykö vuorokauden aikana riittävästi palautumista ja kuinka elimistön voimavarat palautuvat unen aikana.

Hyvinvointianalyysin tavoitteena on ongelmien ennaltaehkäisy

Ihmisen omat tuntemukset eivät ole aina linjassa todellisuuden kanssa ja analyysi voikin tuoda mukanaan yllätyksiä. Yksi tärkeimmistä analyysin tavoitteista on vakavien uupumistilojen ennaltaehkäisy, joka on mahdollista kehittyä pitkäaikaisen kuormituksen aikaansaamana.

Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään jokaiselle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, liikkua oikein, analyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä palautumista arjen ja työn askareista. Ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat sekä auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Yhteistyökumppani

Jarno Saarinen
Medeon Oy

  • Liikuntatieteiden maisteri
  • Terveysteknologian insinööri
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi -asiantuntija