Työterveyshuolto

Työterveyshuollon tavoitteena on terveellinen ja turvallinen työympäristö, työhön liittyvien sairauksien ehkäisy, sekä työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen yhteistyössä työnantajan ja työyhteisön kanssa.

Työtä tehdään asiakaslähtöisesti yrityksen ja työntekijän yksilöllinen tarve huomioiden. Työntekijän kannalta viihtyisä ja turvallinen työ on motivoivaa. Terveysongelmissa työterveyshuolto tulee avuksi: se hoitaa, ohjaa erikoissairaanhoitoon ja kuntoutukseen sekä auttaa työhön paluussa.

Me Lääkäriasema Resetissä haluamme tarjota yrityksellenne juuri teidän tarpeitanne vastaavan työterveyshuollon kokonaispalvelun. Työtä tehdään moniammatillisena yhteistyönä ja kattavat sairaanhoitopalvelumme sekä erikoislääkärikonsultaatiomahdollisuudet tukevat ennaltaehkäisevää toimintaa ja lisäävät näin työkykyä ja työhyvinvointia. Nimeämme teille oman työterveyshuoltotiimin, johon kuuluu työterveyshoitaja, työterveyslääkäri ja työfysioterapeutti.

Osana työterveyshuollon laadun tarkkailua, yritysasiakkaillemme toteutettiin asiakastyytyväisyyskysely marras-joulukuussa 2013. Kysely toteutetaan aina kolmen vuoden välein. Tulokset ovat luettavissa täällä.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Työterveyshuoltoon kuuluu

Yleislääkäritasoinen sairaanhoito

Terveystarkastukset ja yksilökäynnit

Terveyden seuranta

Työpaikkaselvitykset

Työterveyspalaverit ja ryhmätoiminta, esim. painonhallinta ja työssä jaksaminen

Resetissä teitä palvelevat